Klubmodul henter siden
Lunderskov Cup 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet
Indbydelse til Lunderskov Cup 2022

Tidspunkt:

Stævnet afholdes i weekenden d 5-7 .-august.
Der vil i uge 31 komme mere info. ang. afgangstid - hjemkomst - og hvad man skal medbringe

VI TAGER UD SOM ET HOLD OG KOMMER HJEM SOM ET HOLD.  

Prisen:
Prisen er 450 kroner. For dette beløb får alle min. 5 kampe, overnatning i hal / klasselokaler i Lunderskov, - man sørger selv for transport - dette gøres i sammenarbejde med træneren.Prisen inkludere morgenmad og frokost lørdag og søndag samt aftensmad lørdag. I skal derfor selv medbringe aftensmad fredag aften. 
Forventninger til spillerne:

Vi forventer at alle deltager i hele turen. Det betyder at man selvfølgelig , overnatter sammen med sit hold i det anviste lokale samt at vi er med til at bakke op omkring hinanden når vi ikke spiller kampe selv. Derudover forventer vi selvfølgelig at anvisningerne fra trænere og ledere følges.

Tilmelding:

Tilmeldingen foregår igen i år via vores betalingsmodul på vores hjemmeside www.viffodbold.dk. Her logger man ind med samme bruger som der er betalt kontingent med, og vil så kunne gå under EVENT og tilmelde sig til Lunderskov Cup 2022. Betaling foretages ved tilmelding. I tilfælde af for få eller for mange tilmelding, tilbageføres beløbet til Jeres dankort når vi har gjort tilmeldingerne op.
Vi gør opmærksom på at træneren IKKE kan hjælpe med tilmeldingerne. Tilmeldinger SKAL gå via hjemmesiden.
Tilmeldte
52 /200
Tilmeldingsfrist
25.06.2022
Tidspunkt
05.08.2022 kl. 17.30 - 07.08.2022 kl. 16.00
Sted
Lunderskov